Over ZoZimpel

Hosting & Webdesign

ZoZimpel

Wij zijn er voor iedereen

ZoZimpel is er voor iedereen. Wij bieden de juiste oplossing voor iedere website. Of het nu voor je grote of kleine onderneming is, of voor thuis. In 2014 begonnen vanaf een bureau in de huiskamer met alleen webdesign, en in slechts een paar jaar met succes uitgegroeid tot ervaren Hostingprovider. Met als missie crearieve en ondernemende mensen helpen hun droom en ambities te realiseren. Bij ZoZimpel vind je alles voor jouw online succes. En daarvoor zetten we graag een stapje extra. Wij begrijpen als geen ander hoe het is om te ondernemen!

Hosting

Ambities realiseren

Wij benaderen bij ZoZimpel de hostingmarkt met een frisse blik en doen het allemaal net even iets anders dan de rest. Met oneindigende mogelijkheden bieden wij Hostingpaketten aan waar iedereen zijn droom en ambities mee kan realiseren. In ons online klantenportaal kun je zelf je diensten beheren en bestellen, en wijzigingen doorvoeren. Jij kunt rekenen op de beste support, altijd met oprechte aandacht. Of je nu een starter of al op weg bent. Wat je idee ook is, wij zijn er klaar voor.

Webdesign

Creatief meedenken

Het is de eerste indruk die je bij je bezoeker achter laat en dat bepaalt vaak ook of iemand nog eens terugkomt. En we weten inmiddels uit ervaring dat een goed ogende website meer succes op levert. Creativiteit is belangrijk bij het maken van een goede website en aan ons goed beteed. Of u nu zelf een website ontwerpt of dit door ons laat doen, wij denken altijd met u mee voor een website naar uw wensen.

Service

Wat klanten wensen

ZoZimpel staat voor kwaliteit en de een goede prijs-kwaliteitverhouding van de hosting markt. Wij staan geen enkel moment stil en ontwikkellen continu verder om u altijd het beste product tegen een prijs te kunnen aanbieden. We verbeteren onze dienstverlening en systemen continu. Alles om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Goed luisteren naar wat klanten wensen is daarom voor ons erg belangrijk om de beste service te kunnen bieden.

in 4 stappen online, ZoZimpel

01
Registratie

Registreer uzelf op onze website en ga met uw ambities aan de slag.

02
Hosting

Kies uw domeinnaam en het hostingpakket dat het beste bij u past.

03
Ontwerp

Ontwerp zelf uw website online of laat het door ons team doen.

04
Online

Zet uw website online en start direct de weg naar online succes.